Sander Armee - Officiële website
Volgende wedstrijd
Recente resultaten
Ninove.46
Ploegentijdrit Borlo.2
BK La Roche en Ardenne.0
Ruddervoorde.42
Ronde van Slovenië, klassement.27

verslag


Murcia, rit 1


wedstrijd gereden op zondag 4 maart 2012


De rit van vandaag was ongeveer 190km lang. Onderweg kregen we vier hellingen voorgeschoteld. De top van de laatste helling, Sierra Espuna, lag op 7km van de meet. De laatste 7km gingen dus in dalende lijn en waren zeer technisch.
In de begingfase reden 11 renners weg. Verschillende grote ploegen die voor het klassement reden waren niet mee en controleerden het tempo. Tijdens de laatste beklimming werden de laatste vluchters gegrepen. Ik zat mee vooraan en voelde me wel goed. Toch twijfelde ik een beetje over mijn vormpijl omdat het mijn eerste wedstrijd bergop was met toch een serieuze klim (meer dan 1000 hoogtemeters). De meeste andere renners hebben toch al wat meer koersritme opgedaan de voorbije weken. Daardoor begon ik niet te snel. Na enkele kilometers voelde ik dat ik sneller kon en dat deed ik dan ook. Ik haalde nog verschillende renners in en kwam als 11de boven op de top. In de afdaling zijn mij nog drie renners gepasseerd zodat uiteindelijk 15de werd.
De benen waren al veel beter dan in Almeria, als ik nu nog wat meer in mezelf geloof vanaf de voet van de klim kan het nog beter.
Morgen start ik om 12u53 in de tijdrit.

Gepost door sander

Officiële website Sander Armee © 2010 - Designed by JS-Websites