Sander Armee - Officiële website
Volgende wedstrijd
Recente resultaten
Ninove.46
Ploegentijdrit Borlo.2
BK La Roche en Ardenne.0
Ruddervoorde.42
Ronde van Slovenië, klassement.27

verslag


Gent-Ieper


wedstrijd gereden op zondag 11 maart 2012


Dit was voor mij geen onbekende koers. In 2009 was ik hier al eens de beste, ik reed toen bij Beveren 2000. Sinds vorig jaar mogen in deze wedstrijd ook Continentale profploegen starten. De wedstrijd bleef lange tijd gesloten. Elke renner die probeerde weg te rijden werd snel weer gegrepen. Niemand geraakte voorop.

Na ongeveer 65km botste ik tegen een andere renner. Mijn achterwiel was volledig vernield, ik moest wachten op de volgauto. Enkele kilometers verder werd de weg zeer smal, hierdoor duurde het even voor ik weer vooraan geraakte. Net voor de Kemmelberg stond ik dan weer tussen een valpartij. Ik moest even wachten voordat ik terug kon vertrekken, opnieuw moest ik achtervolgen. In de tussentijd was er een groep van veertien renners uit het peloton weggereden. Ze namen 45" voorsprong maar iets later reed ik weg uit het peloton, 10km verder kwam ik vooraan aansluiten. Ik zat nu samen met 16 anderen in de kopgroep.

Lange tijd leek het erop dat we zouden voor blijven. Toch lukte het niet, op slechts 4km van de aankomst haalde het peloton ons bij. De massasprint werd gewonnen door Roy Jans, ik bolde als 80ste over de meet. Ondanks de pech onderweg was ik toch mee vooraan in deze koers. Toch waren de benen niet zo goed. Ik weet niet waaraan het ligt want ik voelde me de voorbije weken steeds beter en beter worden.

Gepost door sander

Officiële website Sander Armee © 2010 - Designed by JS-Websites