Sander Armee - Officiële website
Volgende wedstrijd
Recente resultaten
Ninove.46
Ploegentijdrit Borlo.2
BK La Roche en Ardenne.0
Ruddervoorde.42
Ronde van Slovenië, klassement.27

verslag


TRW, rit 5


wedstrijd gereden op woensdag 25 juli 2012


In het algemeen klassement waren de verschillen tussen de eerste renners na vier ritten nog altijd bijzonder klein. Elke seconde die onderweg kon genomen worden kon voor een enorme sprong voorwaarts in het klassement zorgen. Daar was het in deze laatste rit dus allemaal om te doen. Na 34km, na 73km en na 135km konden er telkens 3, 2 en 1 seconde gepakt worden.
Vanaf de start werd er voluit gekoerst voor deze seconden. Na 34km was er nog steeds niemand weggeraakt. Een volledig peloton stormde op de eerste tussensprint af. Hetzelfde scenario kregen we voor de twee sprint. Pas na 95km reden drie renners echt weg. Ze namen meteen enkele minuten voorsprong. Mijn ploegmaat, Pieter Jacobs, was mee in de ontsnapping en kon een goede zaak doen na 135km. Accent-Jobs probeerde toch nog om de vluchters te pakken maar kwam net te laat. Pieter nam na 135km de volle buit (3") en schoof virtueel naar de 7de plaats in het klassement. Toen Pieter terug in het peloton kwam hielp ik hem nog om op het einde vooraan te zitten. Zijn zevende plek kon hij tot aan de meet vasthouden. De rit eindigde weeral met een sprint. Napolitano won zijn derde rit. Ik eindigde vandaag als 54ste.

Na de slechte dag van maandag voelde ik me de laatste twee ritten gelukkig weer beter. Na deze ronde ben ik vier dagen thuis. Dan vertrek ik weer naar Spanje, waar ik Getxo en de Ronde van Burgos zal rijden.

Gepost door sander

Officiële website Sander Armee © 2010 - Designed by JS-Websites