Sander Armee - Officiële website
Volgende wedstrijd
Recente resultaten
Ninove.46
Ploegentijdrit Borlo.2
BK La Roche en Ardenne.0
Ruddervoorde.42
Ronde van Slovenië, klassement.27

verslag


Tre Valli Varesine


wedstrijd gereden op zaterdag 18 augustus 2012


Deze laatste koers van het drieluik startte in Campione d’Italia en kwam aan in Luino. Onderweg moesten verschillende hellingen beklommen worden maar het zwaartepunt van de koers lag in de finale. Na 130km kwamen we een eerste keer over de aankomstlijn. Nadien moesten we nog vier keer een helling van 5km beklimmen.

Ik had de voorbije twee dagen al in de aanval gekoerst en voelde het al een beetje aan mijn benen. Het is niet verplicht om aan alle wedstrijden deel te nemen maar onze ploeg start hier elke dag. Vandaag moesten we ons dus ook meten met frissere renners.

Halverwege de wedstrijd moesten we een eerste keer echt lang bergop rijden. Het peloton dunde al fel uit. Ik was nog mee toen we na 130km met ongeveer zestig renners overbleven. Op de plaatselijke rondes werd deze groep volledig uit elkaar geramd. Mijn benen waren niet zo fris en ik moest passen toen de eersten wegreden. De conditie is wel goed en ik kon mijn eigen tempo blijven rijden tot aan de meet. Uiteindelijk kwam ik als 18de over de meet. De wedstrijd werd gewonnen door de Canadees David Veilleux.

Gepost door sander

Officiële website Sander Armee © 2010 - Designed by JS-Websites